K-MARAN BV VASTGOEDMANAGEMENT

BOUWADVIES - ONTWIKKELING - PROJECTONDERSTEUNING - INTERIM - ONDERZOEK

Copyright† ©† K-Maran bv† Disclaimer

E  info@k-maran.nl
T  +31(0)85 - 2012994
M +31(0)6 - 20135319 

 

OVER K-MARAN

K-Maran is in 2009 opgericht door Rien van de Koolwijk.

Na langjarig voor diverse bedrijven in het vastgoed gewerkt te hebben op het vlak van consultancy, ontwikkeling, ontwerp, realisatie, beheer en beleggingen in het vastgoed, heeft Rien in 2009 zijn eigen bedrijf opgezet om opdrachtgevers met vastgoed vraagstukken van dienst te zijn.

Door de brede ervaring opgedaan in de diverse segmenten van de vastgoedmarkt, is er veel knowhow aanwezig om opdrachtgevers met uiteenlopende problematiek van dienst te zijn.

Zijn specialisatie is herontwikkeling van bestaand vastgoed. Door onafhankelijk naar bestaand vastgoed te kijken en naar de marktmogelijkheden, kan op korte termijn inzichtelijk worden gemaakt wat ideeŽn kosten en opbrengen. Zonder dat er eerst uitgebreide ontwerpen en uitwerkingen gemaakt moeten worden. Door naar gebouw kenmerken te kijken en nieuwe bestemmingen te onderzoeken, worden ontwikkel voorstellen uitgewerkt.†††

Met de opgedane kennis van de vastgoedmarkt worden opbrengsten van uitgewerkte ontwikkel voorstellen in beeld gebracht. Beide componenten zijn nodig om de haalbaarheidsanalyse van uitgewerkte voorstellen af te ronden.